Yrityksille

Mikä on TTYY?

Tampereen teknillisen yliopiston ylioppilaskunta eli TTYY toimii tällä hetkellä noin 7000 opiskelijan edunvalvojana ja palveluiden tarjoajana. TTYY on Suomen viimeinen puhtaasti tekniikan alan opiskelijoista koostuva ylioppilaskunta, joka on koonnut 50 vuoden aikana ympärilleen erittäin vahvan ja vaikuttavan teekkariyhteisön.

Tampereen teknillisen yliopiston ylioppilaskunnan toimintaa kuvastavat parhaiten ylioppilaskunnan arvot. TTYY:n neljä tärkeintä arvoa ovat yhteisöllisyys, pitkäjänteisyys, rehtiys ja tekemällä oppii. Yhteisöllisyyden avulla pyrimme teekkareina tukemaan toisiamme ja hoitamaan vaikeatkin asiat aina yhdessä pilke silmäkulmassa. Pitkäjänteisyys kuvaa ylioppilaskuntamme johdonmukaista ja linjakasta toimintaa päämääriemme saavuttamiseksi. Olemme aina luotettava ja arvostettu yhteistyökumppani. Ylioppilaskuntamme hoitaa asioita aina suoraselkäisesti.

Miksi tehdä yhteistyötä kanssamme?

Tampereen teknillisen yliopiston ylioppilaskunta tarjoaa laaja-alaisesti yhteistyömahdollisuuksia erityisesti monillle tekniikan alan yrityksille, mutta myös muille Tampereella vaikuttaville yrityksille. TTYY:n yritysyhteistyötä pyörittää hallituksen yritysvastaava ja vuosittain palkattava yrityssihteeri. Tällä hetkellä ylioppilaskunnallamme on 20 yhteistyökumppania, joiden kanssa pyrimme tekemään yhteistyötä ympärivuoden mahdollisimman monipuolisilla keinoilla. Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme mainossopimusten lisäksi myös laajan skaalan erilaisia ja monipuolisia yhteistyöpaketteja. Tekemällä yhteistyötä ylioppilaskuntamme kanssa teillä on mahdollisuus saada näkyvyyttä sekä tavoittaa Suomen viimeisen puhtaasti tekniikan alan yliopiston opiskelijoita, alumneja sekä sidosryhmiä.

Millaisia yhteistyömuotoja ylioppilaskuntamme tarjoaa?

Yhteistyökumppanimme voivat näkyä ylioppilaskuntamme verkkosivuilla yrityksen logolla tai kertomalla yrityksensä toiminnasta uutispalstalla. Lisäksi yrityksillä on mahdollisuus näkyä tuhannelle ensimmäisen vuoden opiskelijoille lähetettävässä Fuksianturissa esimerkiksi mainoksen voimin.

Yhteistyökumppanimme voivat myös näkyä teekkarikalenterissamme, teekkarikasteessamme, vuosijuhlillamme sekä monissa muissa pitkin vuotta järjestettävissä tapahtumissamme. Olemme järjestäneet monien yhteistyökumppniemme kanssa myös aivan uusia ja innovatiisia, opiskelijoitamme ja yrityksen toimintaa tukevia tapahtumia. Lisäksi monien eri yhteistyötahojen kanssa olemme luoneet monipuolisia vuoden ympäri kestäviä yhteistyöpakettaja.

Millaisia tapahtumia olemme järjestäneet?

Olemme järjestäneet esimerkiksi lounastilaisuuksia, joissa yritykset pääsevät kertomaan ja vastaamaan opiskelijoiden kysymyksiin, sekä päätteeksi on mahdollista jatkaa verkostoitumista saunoittelun merkeissä. Yhteistyössä Talouskerho Markan kanssa olemme organisoineet suosittuja sijoittamiseen liittyviä tapahtumia. Järjestämme myös kilpailuja kuten FIC (Fresh Ideas Competition), johon etsimme potentiaalisia yrityksiä antamaan opiskelijoille kilpailuhenkisiä pulmia, joista parhaat ratkaisut ja suunnitelmat palkitaan. Olemme kehittämässä myös uusia mahdollisuuksia, joissa yritykset antavat ongelman ja opiskelijat auttavat sen ratkaisussa.

Kiinnostuitko?

Saat lisää tietoa ylioppilaskuntamme yrityssektorilta:
yrityssuhteet(a)ttyy.fi