Yrityksille

Mikä on TTYY?

Tampereen teknillisen yliopiston ylioppilaskunta eli TTYY toimii tällä hetkellä noin 7 000 tekniikan alan opiskelijan edunvalvojana ja palveluiden tarjoajana. Lisäksi vaalimme teekkarikulttuuria, tuotamme tapahtumia sekä tuemme järjestöjemme toimintaa.

Toimintaamme kuvastavat parhaiten ylioppilaskunnan arvot. TTYY:n neljä tärkeintä arvoa ovat yhteisöllisyys, pitkäjänteisyys, rehtiys ja tekemällä oppii. Yhteisöllisyyden avulla pyrimme teekkareina tukemaan toisiamme ja hoitamaan vaikeatkin asiat aina yhdessä pilke silmäkulmassa. Pitkäjänteisyys kuvaa ylioppilaskuntamme johdonmukaista ja linjakasta toimintaa päämääriemme saavuttamiseksi. Olemme aina luotettava ja arvostettu yhteistyökumppani. Ylioppilaskuntamme hoitaa asioita aina suoraselkäisesti.

Miten Tampere3 vaikuttaa yritysyhteistyöhön?

Vuosi 2018 on TTYY:n viimeinen toimintavuosi. Ensi vuonna ylioppilaskuntamme yhdistyy Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan kanssa yhdeksi suureksi ylioppilaskunnaksi. Tämä tarkoittaa noin 17 000 opiskelijan yhteistyö, jolla on entistä monipuolisempaa osaamista.

Tekniikan asema tulee säilymään vahvana Tampereella myös tulevaisuudessa. Poikkitieteellinen yliopisto tuo täysin uusia tekniikan sovelluskohteita perinteitä unohtamatta. Teekkareita yhdistää ensi vuodesta lähtien Teekkariyhdistys, jonka tehtävänä on ylläpitää teekkarikulttuuria, järjestää teekkarihenkistä toimintaa sekä tehdä yhteistyötä tekniikan alan sidosryhmien kanssa. Teekkariyhdistys toimii jatkossa suorana linkkinä teekkareihin ja mahdollistaa tekniikkaan alan opiskelijoihin keskittyvän yhteistyön jatkumisen.

Miksi tehdä yhteistyötä kanssamme?

Tampereen teknillisen yliopiston ylioppilaskunta tarjoaa laaja-alaisesti yhteistyömahdollisuuksia erityisesti monille tekniikan alan yrityksille, mutta myös muille Tampereella vaikuttaville yrityksille. TTYY:n yritysyhteistyötä pyörittää hallituksen yritysvastaava ja vuosittain palkattava yrityssihteeri. Tällä hetkellä ylioppilaskunnallamme on 20 yhteistyökumppania, joiden kanssa pyrimme tekemään yhteistyötä ympärivuoden mahdollisimman monipuolisilla keinoilla. Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme mainossopimusten lisäksi myös laajan skaalan erilaisia ja monipuolisia yhteistyöpaketteja. Tekemällä yhteistyötä ylioppilaskuntamme kanssa teillä on mahdollisuus saada näkyvyyttä sekä tavoittaa Suomen viimeisen puhtaasti tekniikan alan yliopiston opiskelijoita, alumneja sekä sidosryhmiä.

Millaisia yhteistyömuotoja ylioppilaskuntamme tarjoaa?

Tarjoamiamme yhteistyömuotoja ovat esimerkiksi:
• Verkkosivut
• Uuden opiskelijan opas
• Kalenteri
• Wappu (esim. Teekkarikaste)
• Vuosijuhlat
• Tapahtumat
• Kilpailut
Olemme järjestäneet monien yhteistyökumppaniemme kanssa myös aivan uusia ja innovatiivisia, opiskelijoitamme ja yrityksen toimintaa tukevia tapahtumia. Lisäksi monien eri yhteistyötahojen kanssa olemme luoneet monipuolisia vuoden ympäri kestäviä yhteistyöpaketteja. Lue lisää mahdollisuuksista täältä.

Millaisia tapahtumia olemme järjestäneet?

Olemme järjestäneet esimerkiksi lounastilaisuuksia, joissa yritykset pääsevät kertomaan ja vastaamaan opiskelijoiden kysymyksiin, sekä päätteeksi on mahdollista jatkaa verkostoitumista saunoittelun merkeissä. Yhteistyössä Talouskerho Markan kanssa olemme organisoineet suosittuja sijoittamiseen liittyviä tapahtumia. Järjestämme myös kilpailuja kuten FIC (Fresh Ideas Competition), johon etsimme potentiaalisia yrityksiä antamaan opiskelijoille kilpailuhenkisiä pulmia, joista parhaat ratkaisut ja suunnitelmat palkitaan. Olemme kehittämässä myös uusia mahdollisuuksia, joissa yritykset antavat ongelman ja opiskelijat auttavat sen ratkaisussa.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä:
yrityssuhteet(a)ttyy.fi