Avoimet tehtävät

TTYY ja Tamy hakevat yhdistymiskoordinaattoria

Yhdistymiskoordinaattori koordinoi ylioppilaskuntien yhdistymistä, laatii projektisuunnitelman ja huolehtii prosessin aikataulutuksesta sekä sujumisesta. Koordinaattori toimii yhdistymiseen liittyvien prosessien asiantuntijana ja uuden ylioppilaskunnan yhteisöllisyyden rakentajana.

Yhdistymiskoordinaattorin erityisiin tehtäviin kuuluvat:

– Perustettavan ylioppilaskunnan sääntöjen, hallinnon ja organisaatiorakenteen valmistelu
– Ylioppilaskuntien yhteistapaamisten fasilitointi ja toimijoiden kouluttaminen
– Vaalijärjestyksen valmistelu ja edustajistovaalien toimeenpaneminen yhdessä keskusvaalilautakunnan kanssa

Yhdistymiskoordinaattorilta vaaditaan ylioppilaskuntatoiminnan ja -organisaation tuntemusta sekä yhteistyökykyä ja viestinnällisiä taitoja. Eduksi katsotaan kokemus organisaatiomuutosten läpiviennistä ja näytöt toiminnan kehittämisestä.

Työaika on keskimäärin 37,5 h/vko. Palkka on 2048,46 euroa kuukaudessa, jonka päälle lasketaan mahdolliset ylioppilaskuntien työehtosopimuksen mukaiset koulutus- ja kokemuslisät. Työt alkavat 15.9. ja päättyvät tammikuun lopussa 2019. Tehtävän sijoituspaikka on Tampereen teknillisen yliopiston ylioppilaskunta.

Kirjalliset hakemukset tulee lähettää osoitteeseen koordinaattorihaku@ttyy.fi 6.8. klo 23.59 mennessä otsikolla ”Yhdistymiskoordinaattori”.

Lisätietoja tehtävän sisällöstä sekä hausta antavat TTYY:n pääsihteeri Jukka Koivisto, paasihteeri at ttyy.fi, 040 713 0070 sekä Tamyn puheenjohtaja Mikko Lampo, puheenjohtaja at tamy.fi, 050 361 2845.


Hae hallopediksi!

Hallinnon opiskelijaedustajat, tuttavallisemmin hallopedit, ovat opiskelijoiden edustajina yliopistomme hallinnon toimielimissä. He toimivat itsenäisinä toimielimen täysvaltaisina jäseninä edustaen laajasti joko koko yliopiston, tiedekunnan tai vaihtoehtoisesti tutkinto-ohjelman kaikkia opiskelijoita. Hallopediksi voi hakeutua avoimissa hauissa kuka tahansa TTY:n opiskelija!

Hallopedina pääset vaikuttamaan yliopistoyhteisöämme koskeviin asioihin. Jos haluat opiskelun ohessa ajaa ja valvoa kaikkien opiskelijoiden etuja, on mahdollisuutesi koittanut päästä osalliseksi opiskelijavaikuttamisen ihmeellistä maailmaa! Mikään kokoustelun ja opiskelijavaikuttamisen konkari sinun ei tarvitse olla, tärkeintä on olla vahvasti motivoitunut hoitamaan toimensa mallikkaasti. Opiskelijaedustajia haetaan jäljellä olevalle toimikaudelle vuoden 2017 loppuun asti. Täydennyshaussa on tarjolla paikkoja niin konsisorissa, koulutusneuvostossa, perustutkinto- ja tohtoriohjelmien suunnitteluryhmissä kuin laboratorioiden opetuksen kehitysryhmissä!

Lisätietoa ja hakulomake:

https://ttyy.fi/ylioppilaskunta/edunvalvonta/vaikutuselimet/halloped/halloped-haku/