Avoimet tehtävät

Tampereen ylioppilaskunta on 18 000 opiskelijan julkisoikeudellinen yhteisö, joka edistää aktiivisesti yliopisto-opiskelijan asemaa niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti sekä toimii jäsenistönsä yhdyssiteenä. Etsimme nyt työyhteisöömme

KOULUTUSPOLIITTISTA ASIANTUNTIJAA

Asiantuntijan tehtäviin kuuluu koulutuspoliittinen opiskelijoiden edunvalvonta ja vaikuttamistyö, sidosryhmäyhteistyö paikallisesti ja valtakunnallisesti, koulutuspoliittisten asioiden valmistelu ja esittely ylioppilaskunnan hallitukselle sekä esittelyyn liittyvät suunnittelu- ja toimeenpanotehtävät. Koulutuspoliittinen asiantuntija seuraa yleistä koulutus- ja tiedepolitiikkaa ja koulutuspolkuun sekä koulutuspolitiikkaan kytkeytyviä työelämäkysymyksiä. Tehtävään kuuluu ajankohtaisista asioista viestiminen sekä jäsenistölle, järjestöille että sidosryhmille. Työtä tehdään työparina toisen asiantuntijan kanssa, jonka tehtävät painottuvat hallinnon opiskelijaedustajien valintoihin ja tukemiseen sekä järjestötoimijoiden kouluttamiseen, yhteistyöhön ja tilaisuuksien järjestämiseen. Asiantuntijat vastaavat yhdessä opetuksen kehittämisen kokonaisuudesta, opiskelijan oikeusturvan toteutumisesta sekä neuvontapalveluiden antamisesta.

Hakijoilta vaaditaan korkeakoulupolitiikan, yliopisto- ja opiskelijamaailman hyvää ja monipuolista tuntemusta, ajankohtaista tuntemusta Tampere3-korkeakouluyhteisön kehittymisestä ja kokemusta vaikuttamistyöstä. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, organisointi- ja yhteistyökykyä, joustavuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Juridisen osaamisen ja kokemuksen neuvontatyöstä katsomme eduksi.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä uudessa ja innostavassa työympäristössä. Työ on monipuolista ja haastavaa sekä itsenäistä ja vastuullista. Kokopäivätyö on toistaiseksi voimassa oleva. Työsuhde alkaa 1.1.2019. Ennen työsuhteen alkamista järjestetään palkallinen perehdytys alkaen 3.12.2018 tai sopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan Ylioppilaskuntien työehtosopimusta ja tehtävästä maksetaan 1935,88 euroa/kk sekä mahdolliset kokemus- ja koulutuslisät. Ylioppilaskuntien yhdistymisen vuoksi työtehtävät saattavat tarkentua vuodenvaihteen jälkeen.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pdf-muodossa lähetetään 18.11.2018 mennessä osoitteeseen hakemukset@tamy.fi. Hakemuksia ei palauteta. Ylioppilaskuntien rekrytointityöryhmä haastattelee hakemusten perusteella osan hakijoista 19.-23.11.

Lisätietoja tehtävästä:

Sanni Pietilä, pääsihteeri
paasihteeri@tamy.fi
0503612854

Jukka Koivisto, pääsihteeri
paasihteeri@ttyy.fi
0407130070

Veera Kaleva
kopoasiantuntija@tamy.fi
0503612847