Avoimet tehtävät

Hae Tampere3-opetussuunnitelmatyöryhmiin!

Tampere3 tulee – oletko valmis?

Suomen merkittävimpänä korkeakouluhankkeena tunnettu fuusio yhdistää Tampereen kaksi yliopistoa ja Tampereen ammattikorkeakoulun uudeksi korkeakouluyhteisöksi. Uudesta korkeakoulusta tulee valtakunnan toiseksi suurin – korkeakouluyhteisössä opiskelijoita on 35 000, professoreita 330 ja muuta henkilöstöä 4 400. Uusi yliopistokonserni aloittaa toimintansa 1.1.2019.

Mitä Tampere3:ssa voi opiskella ja miten?

Miltä tutkintoni näyttää tulevassa korkeakoulussa?

Minkälaisia kokonaisuuksia uudessa korkeakoulussa voi opiskella?

Opetussuunnitelmaryhmät koostuvat kahden tai kolmen nykyisen korkeakoulun toimijoista ja ne suunnittelevat opetusyhteistyötä jo ennen kuin uusi korkeakoulukonserni aloittaa. Näihin ryhmiin kaivataan nyt myös TTY:n opiskelijoita, jotka haluavat aidosti vaikuttaa siihen, miltä koulutuksemme tulevaisuudessa näyttää! Ryhmät suunnittelevat uuden korkeakoulun tarjoamia opintokokonaisuuksia ja nykyisten korkeakoulujen opetusyhteistyötä. Haku on auki kaikille TTY:n perustutkinto-opiskelijoille sunnuntaihin 17.12. asti. TaY:n ja TAMK:n opiskelijoille on erillinen haku. Lisätietoa voit kysellä kopo@ttyy.fi

https://form.jotformeu.com/73244470216350

—————————————————————————

Ylioppilaskunta etsii teekkarihenkiseen porukkaansa innovatiivista ja myyntihenkistä yrityssihteeriä toteuttamaan ylioppilaskunnan yritysyhteistyötä

Yrityssihteerin tehtävänä on luoda kestäviä yrityskontakteja sekä tukea yritysyhteistyön kautta jäsenten työelämäyhteyksien kehittymistä ja ylioppilaskunnan toiminnan rahoittamista.

Tässä työssä pääset käyttämään luovuuttasi ja suunnittelemaan oman työsi toteuttamista apunasi TTYY:n hallitus ja pääsihteeri. Lisäksi ensi vuoden toimintaan kuuluu tiivis yhteistyö Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan kanssa suunniteltaessa 1.1.2019 aloittavan uuden ylioppilaskunnan yritysyhteistyötä. Hakijoilta vaadimme:

  • oma-aloitteista otetta työhön
  • hyviä myynti- ja viestintätaitoja
  • organisointi- ja yhteistyökykyä
  • järjestelmällisyyttä

Lisäksi aikaisempi järjestökokemus ja teekkarihenkisyys katsotaan eduksi.

Työhön kuuluu itsenäistä yritysyhteistyön toteuttamista ja keskimäärin 5 tuntia viikossa työskentelyä ylioppilaskunnan toimiston tukena. Tehtävän palkka on ylioppilaskuntien työehtosopimuksen 2. luokan mukainen, jonka lisäksi myynneistä maksetaan provisiota. Oletustuntimäärä ja myyntitavoitteet huomioon ottaen vuosipalkka on noin 5000 euroa. Tarkka työaika ja palkka sovitaan sopimusta laadittaessa. Työ alkaa sopimukseen mukaan, kuitenkin lähtökohtaisesti tammikuun alussa.

Työhakemukset tulee lähettää sähköpostitse viimeistään 10.12.2017 osoitteeseen hakemukset@ttyy.fi otsikolla ”Hakemus yrityssihteeriksi”.

Lisätietoja tehtävän sisällöstä sekä hausta antaa pääsihteeri Jukka Koivisto, paasihteeri()ttyy.fi, +358 40 713 0070.