Tule mukaan vaikuttamaan Tampere3 -brändiin!

brändikysely

Tule mukaan vaikuttamaan Tampere3 -brändiin!

Yhdistyvät yliopistot toteuttaa syksyn aikana laajan tutkimusprojektin Tampere3 -brändin kehittämisen pohjaksi. Opiskelijoilla ja henkilöstöllä on nyt erinomainen tilaisuus päästä vaikuttamaan siihen, millainen Tampere3 -brändistä muodostuu. Tule siis mukaan ja kerro näkemyksesi!

Tutkimuksen toteuttaa Taloustutkimus Oy ja siinä on kaksi osiota opiskelijoille ja kaksi henkilöstölle. Voit ilmoittaa halukkuutesi osallistua tutkimuksiin alla olevista linkeistä.

Tutkimuksessa on yhteensä neljä erilaista osiota, voit ilmoittaa kiinnostuksestasi joko yhteen tai useampaan osioon alla olevista linkeistä.

Opiskelijat: Kvalitatiivinen tutkimus, ryhmäkeskustelut

Opiskelijat pääsevät keskustelemaan Taloustutkimuksen tutkijoiden vetämiin pienryhmiin, joissa kerätään näkemyksiä, ideoidaan ja kehitetään uutta ryhmissä annettavista teemoista. Ryhmän kesto on noin 2,5 h ja toteutus on Tampereen keskustassa arkipäivänä syyskuun lopulla, viikolla 39. Ryhmiin otetaan yhteensä 30 opiskelijaa.

Tästä linkistä voit ilmoittaa halukkuuteesi osallistua tähän tutkimukseen:

http://survey.taloustutkimus.fi/WebProd/Start/17335KvaliO

Opiskelijat: Kyselytutkimus

Ilmoittautuneille opiskelijoille lähetään sähköpostiin linkki, jonka kautta kyselyyn vastataan. Vastaaminen vie arviolta 15 minuuttia. Toivomme tähän erittäin runsasta osallistumista.

http://survey.taloustutkimus.fi/WebProd/Start/17335KvantiO

Henkilöstö: Kvalitatiivinen tutkimus, on line –kvalikeskustelu

Henkilöstön keskustelu järjestetään online-ympäristössä viikon mittaisena keskustelufoorumina, jossa Taloustutkimuksen tutkijat keräävät näkemyksiä ja antavat teemoja ja aihioita eteenpäin kehitettäväksi. Online-foorumi mahdollistaa joustavan osallistumisen oman aikataulun mukaan sekä anonymiteetin osallistujan niin halutessa. Foorumille otetaan 15 henkilöstön edustajaa.

http://survey.taloustutkimus.fi/WebProd/Start/17335KvaliH

Henkilöstö: Kyselytutkimus

Henkilöstölle lähetetään sähköpostiin linkki, jonka kautta kyselyyn vastataan, arvio kestosta noin 15 min.

Toivomme tähän erittäin runsasta osallistumista:

http://survey.taloustutkimus.fi/WebProd/Start/17335KvantiH

Vastaajan anonymiteetti ja tietojen luottamuksellisuus

Taloustutkimus Oy:ssä käsitellään kaikki tutkimustiedot luottamuksellisesti, eikä vastaajan nimi- tai yhteystietoja yhdistetä tämän vastauksiin missään tilanteissa ilman vastaajan erikseen antamaa suostumusta.

Vastaajien nimi- tai yhteystietoja ei myöskään käytetä eikä luovuteta edelleen mihinkään myynti- tai markkinointitarkoituksiin. Vastaajarekistereitä käsitellään tietosuojavaltuutetun toimiston antamien ohjeiden mukaisesti.

Taloustutkimus noudattaa myös kansainvälisen markkinatutkimustoimistojen liiton (ESOMAR), Kansainvälisen Kauppakamarin (ICC) ja Markkinatutkimusliiton (SMTL) tutkimussääntöjä.

Lisätietoja:

TTY: brändijohtaja Jaana Kaartinen, jaana.kaartinen@tut.fi, tel: 050-3704518