TTYY:n viimeiset vuosijuhlat 27.10.

DSC_1541

Tampereen teknillisen yliopiston ylioppilaskunnan 53. ja viimeiset vuosijuhlat juhlitaan lauantaina 27.10.2018 Scandic Rosendahlissa (Pyynikintie 13, 33230 Tampere). Pääjuhlasta jatketaan kuljetuksilla jatkoille ja jatkojen jatkoille.

Juhlien pukukoodi on juhlapuku akateemisin kunniamerkein.

Juhlien brunssi on sunnuntaina Aitoon Honkalassa (Honkalantie 4, 36720 Aitoo). Paikalle pääsee bussikuljetuksilla TTY:ltä. Brunssi toimii myös TTYY:n hautajaisbileinä, joihin saa myöhemmin erikseen lippuja.

Vuosijuhlat kustantavat opiskelijoille 110 € ja alumneille 140 € sisältäen myös sunnuntain brunssin. Maksu suoritetaan ilmoittautuessa, joten ole valmiina pankkitunnuksien kanssa. Maksu on suoritettava 10 minuutin kuluessa lomakkeen täyttämisestä. Suosittelemme ilmoittamaan ja maksamaan yhden henkilön kerrallaan. Jos maksat kaksi lippua kerralla, varmistathan että tilausvahvistuksessa näkyy molempien ilmoitettujen tiedot.

Yleinen ilmoittautuminen aukeaa 3.9. klo 12.00 osoitteeseen: https://ttyy.aarium.com/tampereen-teknillisen-yliopiston-ylioppilaskunta/h/ttyyn-viimeiset-vuosijuhlat-yleinen-ilmoittautuminen
(Sivu tulee näkyville muutamaa tuntia ennen ilmoittautumisen alkamista)

Kysymykset vuosijuhliin liittyen voi esittää vuosijuhlasihteereille (ttyy-vuosijuhlat a listmail.tut.fi)

FB-tapahtuma