TTYY ja Tamy ovat valinneet yhdistymiskoordinaattorin!

Tampereen teknillisen yliopiston ja Tampereen yliopiston ylioppilaskunnat ovat valinneet yhdistymiskoordinaattoriksi hallintotieteiden maisteri Jari-Pekka Kanniaisen. Hän on pitkän linjan järjestöaktiivi Oulun ammattikorkeakoulusta, mutta kokemusta löytyy muun muassa myös Tampereen yliopiston piiristä.

“Hienoa päästä työskentelemään ylioppilaskuntien yhdistymisen parissa ja tarkemmin tutustumaan kahden yliopiston rikkaaseen opiskelijakulttuuriin!” Kanniainen kommentoi.

Ylioppilaskunnat yhdistyvät vuoden 2019 alusta. Koordinaattorin tehtäviin kuuluu muun muassa prosessin aikataulutuksesta ja sujumisesta huolehtiminen sekä projektisuunnitelman tekeminen. Koordinaattori toimii yhdistymiseen liittyvien prosessien asiantuntijana ja uuden ylioppilaskunnan yhteisöllisyyden rakentajana.

“Olen todella iloinen, että saimme koordinaattoriksi Kanniaisen kaltaisen kokeneen ja osaavan henkilön. Odotamme innolla ylioppilaskuntien yhdistymisen suunnittelua hänen kanssaan. Työtä on todella paljon ja haasteita tullaan varmasti kohtaamaan, mutta olen varma, että saamme selätettyä ne yhdessä ja hyvässä hengessä.” TTYY:n hallituksen puheenjohtaja Tiina Mikkonen kommentoi.

Tamyn puheenjohtaja Mikko Lampo komppaa kollegaansa: “Yhdistymisvalmisteluja on tehty toimistojen omin voimin jo jonkin aikaa ja tässä vaiheessa on erittäin hyvä saada koordinaattori mukaan kokoamaan prosessia kasaan. Toivotan Kanniaisen ilolla mukaan hommiin!”

Kanniainen toimii koordinaattorina 2019 tammikuun loppuun asti.

Kuva: Anna-Reetta Kytölahti