Tervetuloa uusi opiskelija, katso täältä ohjeet!

kaste

Tervetuloa fuksi, olet tehnyt hyvä päätöksen elämässä ryhtyessäsi teekkariksi. Vain pari toimenpidettä, jotka on suoritettava ennen kun elämäsi paras vuosi voi alkaa:

1. Jäsenmaksu

  • Jokainen TTY:llä läsnäoleva opiskelija kuuluu jäsenenä ylioppilaskuntaan ja suorittaa vuosittain ylioppilaskunnan jäsenmaksun. Tänä vuonna jäsenmaksun suuruus on 112 euroa, johon kuuluu ylioppilaskunnan osuus ja YTHS-terveydenhuoltomaksun osuus. Tohtoriopiskelijoilta summa on 30 euroa (YTHS-maksu ei kuulu). Lisäksi samalla voit maksaa killan jäsenmaksun sekä vapaaehtoisesti SYL-kehitysyhteistyömaksun. Jäsenmaksu suoritetaan samalla kun otettuasi ensin opiskelupaikan vastaan Opintopolussa, siirryt tekemään lukuvuosi-ilmoittautumista OILI-palveluun. Katso tarkemmat ohjeet yliopiston Opiskelupaikan vastaanottaminen ja ilmoittautuminen -sivulta.
  • Lue lisää jäsenmaksusta ja erikoistapauksista Jäsenmaksu -sivulta.

2. Opiskelijakortin tilaus

  • Opiskelijakortti toimii paitsi opiskelijaetujen mahdollistajana kampusravintoloissa, joukkoliikenteessä ja paikallisissa eduissa, myös kampuksella kulkukorttina, kirjastokorttina, tulostuskorttina ja aterialatauskorttina. Opiskelijakortti tilataan sähköisen tilausjärjestelmän kautta, joka aukeaa kesän 2017 aikana. Voit tilata kortin maksettuasi jäsenmaksun. Kortin tilaaminen maksaa 10 euroa ja se maksetaan tilauksen yhteydessä. Lue ohjeet ja siirry tilauspalveluun Opiskelijakortti -sivulla.
  • Maksettuasi jäsenmaksun, voit ladata puhelimeesi PIVO-mobiiliopiskelijakortin, joka käy todistuksena opiskelijastatuksesta fyysisen kortin tavoin. PIVO-sovelluksesta näet myös kaikki paikalliset opiskelijaedut Tampereella. Lue lisää ja lataa: pivolompakko.fi/opiskelijantampere/

3. Tutustu materiaaleihin:

4. Tervetuloa orientaatioviikolle 21.8. alkaen!

Yliopiston Tervetuloa uusi opiskelija -sivuille

Mikä ihmeen ylioppilaskunta?

Ylioppilaskuntasi TTYY:n tärkeimpänä tehtävänä on pitää huolta eduistasi, siis opetuksen laadusta, terveydenhuollosta, asumisesta ja niin edelleen. Se kivempi puoli ylioppilaskunnasta liittyy teekkarikulttuurin ja hyvän hengen ylläpitämiseen: järjestämme mm. teekkariwapun, KampusFestit, paljon fuksitapahtumia, ylläpidämme vilkasta kerhotoimintaa ja paljon muuta.
Lue lisää ylioppilaskunnan toiminnasta >>