Teekkarisauna

IMG_5428_w500px

Teekkarisauna Mörrimöykky

Ylioppilaskunnan Teekkarisauna Mörrimöykky rakennettiin talkoilla vuonna 1992 useiden yritysten suosiollisella avustuksella. Siitä lähtien tämä urbaani erämaasauna on palvellut koko yliopiston väkeä mehevillä löylyillään ja tunnelmallisilla makkaranpaistosessioilla avotakan ääressä. Sauna sijaitsee aivan yliopiston vieressä.

Tilaa lauteilla on isommallekkin katraalle saunojia ja saunan avarat oleskelutilat tarjoavat mahdollisuuden esimerkiksi kokoustamiseen saunomisen yhteydessä. Terassi houkuttelee kipakoiden löylyjen jälkeen jokaisen saunojan haukkaamaan raikasta happea. Luonnollisesti sauna tarjoaa kaikki nykyaikaiset palvelut käyttäjilleen. Saunalta löytyvät tietokone, videotykki, stereot,  ja pieni plugi omille musiikkisoittimille. Asiakkaan käytössä on myös WLAN. Sopimuksesta saunan astiastot ovat asiakkaan käytettävissä. Pyyhkeitä voi vuokrata hintaan 2€/kpl. Saunalla on myös palju, jota voi vuokrata hintaan 70 €, sisältäen polttopuut.

Miten varata sauna?

  1. Tarkista varaustilanne kirjautumalla sisään varauskalenteriin TTY:n intranet-tunnuksillasi (tutustu varauskalenteriohjeisiin). Mikäli sinulla ei ole TTY:n intranet-tunnuksia, tiedustele varaustilannetta ylioppilaskunnan palvelutiskiltä.
  2. Tee varaus puhelimitse p. 040 713 0073, sähköpostitse toimistosihteeri(at)ttyy.fi tai tule tekemään varaus ylioppilaskunnan palvelutiskiltä, joka sijaitsee TTY:n Päätalon 2. kerroksessa (kts. aukioloajat).

Saunasta ja sen palveluista huolehtii ylioppilaskunnan saunamestari. Kesän aikana sauna on yleensä remontissa, jolloin se ei ole käytettävissä. Saunan varaukset tulee perua kaksi viikkoa ennen vuokrausajankohtaa. Saunan maksutiedot lähetetään saunan vuokraajalle saunaillan jälkeen.

Huom! Yksittäinen teekkari saa saunan teekkarihintaan ainoastaan valmistujaisiinsa (DI tai Ph.D) (2kk sisällä). Muissa tapauksissa yksittäinen teekkari voi saada saunan vuokralle vain saunamestarin erikoisluvalla.

Maksut ja ilmaiset saunavuorot

TEEKKARISAUNAN VUOKRAHINNAT 1.1.2014 alkaen:
Piirissä toimivat yhdistykset 310 euroa
Laitoshinta 360 euroa
Pyyhkeet 2 euroa/kpl
Hälytysmaksu 100 euroa Viikonloppuisin 150 euroa

Ylioppilaskunta myöntää ilmaisia saunankäyttövuoroja piirissä toimiville yhdistyksille niiden täyttäessä tietyn määrän vuosia. Ilmaisen vuoron voivat saada killat täyttäessään tasakymmeniä ja muut puljut täyttäessään neljännesvuosisatoja. Ilmainen vuoro pitää aina anoa hyvissä ajoin ennen juhlia, anomus toimitetaan ylioppilaskunnan toimistoon.

Varaukset: 040 713 0073
Saunamestari: 040 713 0087 (tilojen palvelut, ongelmatilanteet ja vahinkoilmoitukset)
Osoite: Tekniikankatu 9, 33720 Tampere (kartta
Unohtuiko saunaillassa omaisuutta teekkarisaunalle? Ensimmäisenä kannattaa ottaa yhteyttä tilaisuuden järjestäneeseen tahoon ja kysellä löytötavaroita. Löytötavarat päätyvät ylioppilaskunnan toimistoon  ainoastaan ylioppilaskunnan järjestämistä tapahtumista. Mikäli etsiminen ei tuota tulosta, kannattaa kääntyä löytötavaratoimiston puoleen.
Makoisia löylyjä!

Kuvia saunalta:

IMG_5565_w250px IMG_5546_w250pxIMG_5422_w250px