Peräkärry

Ylioppilaskunta vuokraa yhdessä PerinneSeuran kanssa peräkärryä opiskelijoiden käyttöön. Hinnat pyritään pitämään opiskelijaystävällisinä. Kärryn vuokraajalta edellytetään TTYY:n jäsenyyttä ja Suomessa hyväksyttyä, vähintään B-luokan ajokorttia. Tiedekunnat tai laitokset eivät voi vuokrata kärryä. Ylioppilaskunnan jäsenet voivat vuokrata kärryä killan, kerhon tms. käyttöön.

Vuokraaminen

  1. Lue vuokraussäännöt ja -ohjeet (PDF) huolella
  2. Tarkista varaustilanne ja tee varaus varauskalenterista. Ole ystävällinen ja lue ensin varauskalenterin käyttöohje.
  3. Avaimet noudetaan ylioppilaskunnan toimistosta, samalla saa myös rekisteriotteen. Rekisteriote on oltava ajossa mukana.
  4. Peräkärry sijaitsee TTY:n pommisuojassa, bommariluiskan sisäpuolella. Pommisuojaan pääsee kulkemaan sisäkautta Rakennustalosta kävellen ja Korkeakoulunkadun kautta autolla, mutta muista sulkea ovet.
  5. Vuokrauksen loputtua: Kärry palautetaan paikallensa bommariluiskaan ja taljat kiinnitetään kuomun sisälle kärryn lavassa oleviin kiinnityskoukkuihin. Avaimet palautetaan vuokrauksen loputtua YO-kunnan palvelutiskille, tai virka-ajan ulkopuolella YO-kunnan palvelupisteen viereiseen mustaan postilaatikkoon.

Kesäaikana, 1.6. – 20.8. vuokraus tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen pseura-karry(at)listmail.tut.fi ja sähköinen varauskalenteri ei ole käytössä. Lisätietoja avainten noudosta ja palautuksesta saat sähköpostin välityksellä.

Vuokra maksetaan käteisellä avainten noudon yhteydessä. Jos lisämaksuja tulee, on ne maksettava vuokrauksen päätyttyä. Varauksen peruminen on tehtävä 3 vuorokautta ennen. Perumatta jätetystä vuokrauksesta veloitetaan minimivuokra (5 €).

Vuokraaja vastaa tekemistään vahingoista ja on niistä korvaus- sekä ilmoitusvelvollinen. Ilmoitettaessahan omasta vahingosta vuokraaja maksaa maksimissaan omavastuuosuuden (150 €). Ilmoittamatta jättämästä vahingosta kertyy vuokraajalle omavastuu osuus + 30 €/pv kärryn ollessa huollossa.

Peräkärryn hinnat ja tiedot

  • Hinta: 5 €/1 h, 10 €/3 h, 20 €/vrk (klo 10-10) (HUOM! Vuorokausihinta vain klo 10-10), 40 €/ viikonloppu (pe klo 15 – ma klo 10)
  • Vuokrausehdot: Peräkärryä vuokrataan vain TTYY:n jäsenille ja kerhoille. Vuokraaja tarkastaa kärryn ennen käyttöönottoa ja ilmoittaa viipymättä vioista tai puutteista osoitteeseen: pseura-karry(at)listmail.tut.fi tai muuten vuokraaja on niistä itse vastuussa.
  • Peräkärryn lava on 132 x 300 cm
  • Muovikuomu on 90 cm korkea. Kantopaino max 750 kg (kärry 150 kg ja kuomu 40 kg)

Ennen käyttöönottoa

Tarkista, että kärrystä löytyvät oheisen listan mukaiset varusteet:

1 kpl aisalukko
1 kpl munalukko
1 kpl kuomulukko
2 kpl kuormaliinoja
1 kpl rekisteriote
1 kpl avainnippu

Tarkista lisäksi ennen ajoon lähtöä valojen toiminta sekä silmämääräisesti aisan suoruus ja rengaspaineet.

MUISTA LUKITA KÄRRY AINA AISA- JA MUNALUKOLLA!

PerinneSeura pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Kysymykset ja ilmoitukset vaurioista osoitteeseen pseura-karry(at)listmail.tut.fi