Jatko-opiskelijalle

Ylioppilaskunnan jäsenenä jatko-opiskelija pystyy hyödyntämään ylioppilaskunnan jäsenpalveluja kuten vaikkapa vuokraamaan pakettiautoa ja peräkärryä. Lisäksi myös jatko-opiskelijat saavat noutaa lukuvuoden alussa teekkarikalenterin. Ohjeet jäsenmaksun suuruudesta ja maksuohjeista saat yliopiston puolesta sähköpostiin lukukausien alussa.

Jäsenmaksuasioissa ota yhteyttä osoitteeseen ttyy(at)ttyy.fi tai Paulan tiskiin.

Maksamalla jäsenmaksun jatko-opiskelija tukee ylioppilaskunnan tekemää opiskelijoiden yleistä edunvalvontaa valtakunnallisesti sekä TTY:n sisällä. Konkreettisia hyötyjä on saatavissa jatko-opiskelijakortilla, esimerkiksi Juveneksen ravintoloiden lounashinnoissa on Juveneksen vuosittain myöntämä jatko-opiskelija-alennus ja Suomen retkeilymajajärjestö tarjoaa opiskelija-alennuksia myös jatko-opiskelijoille. Jatko-opiskelijakortilla saa myös useimmiten samat alennukset kuin tavallisellakin opiskelijakortilla. Opiskelijan Tampereen sivuilta löydät listattuna useita paikkoja, jotka antavat opiskelijakorttia vastaan alennusta.

Jatko-opiskelijat voivat käyttää Unipoli Sportin palveluja samaan hintaan kuin perustutkinto-opiskelijatkin.

Ylioppilaskunnalla on myös oma jatko-opiskelijafoorumi. Foorumin tarkoituksena on tukea jatko-opiskelijoiden edunvalvonnan kehittämistä ja toimia jatko-opiskelijoiden keskustelufoorumina.