Opiskelijan Tampere

OT logo

Opiskelijan Tampere ry on tamperelaisten opiskelija- ja ylioppilaskuntien sekä Tampereen kauppakamarin perustama yhteistyöhanke. Yhdistyksen tarkoituksenä on lähentää opiskelijoita ja yritysmaailmaa toisiinsa mm. opiskelijaetujen kautta sekä tarjota monipuolisesti palveluita erilaisiin opiskelijaelämän tarpeisiin, kuten asunnonvälitystä sekä tapahtumia.

Tampereen seudun noin 35 000 korkeakouluopiskelijaa muodostavat merkittävän työvoimaresurssin alueen työnantajille sekä asiakaskunnan yrityksille. Yhdistyksen merkittävimmät palvelut ovat OpiskelijanTampere.fi -sivusto ja maksuton mobiililompakko Pivo.

Opiskelijan Tampereen sivuille on koottu mm. opiskelija-alennuksia myöntäväviä yrityksiä, asunto- ja työpaikkavälitys, harrastemahdollisuuksia ja infoa Tampereesta asuin- ja opiskelupaikkakuntana.

Pivosta löytyy Opiskelijan Tampereen yli 200 opiskelijaetua, satoja etukuponkeja sekä mahdollisuus liittää Osuuspankin maksukortteja. Sovellus on saatavissa Google Playsta, App Storesta sekä Windows Phone Kaupasta.