Liikuntapalvelut

TTY:n henkilökunnan ja opiskelijoiden liikuntatoiminnan järjestämisestä vastaa Teekkareiden Urheilu- ja Voimailukerho ry (TUrVoKe ry), joka tarjoaa liikuntapalvelut opiskelijoille jäsenpalveluna.

UNIPOLI Sport – Yhteiset liikuntapalvelut Tampereen korkeakouluille

UNIPOLI SportOman koulusi liikuntamaksulla saat käyttöösi kaikkien kolmen korkeakoulun, TAMKin, TTY:n ja TaY:n kampusten liikuntapalvelut. Liikuntatarjontaan kuuluvat muun muassa kuntosalit, ryhmäliikuntatunnit, kurssit ja palloiluvuorot. Lisäksi tarjolla on yksilöpalveluita.

Unipoli Sport -liikuntamaksu maksetaan oman korkeakoulun käytäntöjen mukaisesti. Liikuntamaksun voi maksaa kausittain tai koko vuodeksi kerrallaan. Maksa liikuntamaksu siihen kouluun, jonka opiskelija olet. Maksusuorituksen jälkeen palveluita voi käyttää omalla kampuksella, ja kulkuoikeuksien noutamisen jälkeen myös kahdella muulla kampuksilla.

Kulkuoikeudet muihin kouluihin tulee noutaa henkilökohtaisesti kohdekorkeakoulusta. Ota mukaasi Unipoli Sport -liikuntamaksun maksukuitti, henkilöllisyystodistus ja opiskelijakortti.

Näytä kulkukorttia lukijaan joka kerta liikuntapalveluiden käytön yhteydessä.

Lisätietoa osoitteesta www.unipolisport.fi.

TTY:n liikuntatilat

TTY:n kampusalueelta löytyy monipuolinen tarjonta erilaisia liikuntatiloja. Lippulaivana toimii oma liikuntahalli Tamppi Areena, jonka 1000 m²:n kolmeen osaan jaettava palloilusali, ryhmäliikuntasali sekä kaksi laadukasta kuntosalia takaavat erinomaiset puitteet liikunnan harrastamiseen.

Palloilusalissa on kuusi sulkapallokenttää, kolme poikittaista ja yksi pitkittäinen lentopallokenttä, kaksi poikittaista ja yksi pitkittäinen koripallokenttä, kolme poikittaista sählykenttää sekä yksi salibandy,- salijalkapallo- ja käsipallokenttä. Hallissa voi harrastaa myös muita lajeja kuten itsepuolustusta, tanssia, aerobicia ja ultimatea.

Rakennustalon väestönsuojassa eli Bommarissa sijaitsevat kaksi sählykenttää, lyöntiseinä, kiipeilyseinä, tatami, miniskeittiramppi sekä beach volley -kenttä laajentavat liikuntamahdollisuuksia entisestään.

Liikuntatilojen omaehtoisen käytön lisäksi tarjolla on mm. ohjattuja ryhmäliikuntatunteja, liikuntakursseja, liikuntapäiviä ja messumatkoja. Lajikohtaista toimintaa organisoivat TUrVoKe ry:n parikymmentä eri liikunta- ja urheilulajeihin keskittynyttä lajijaostoa.

Liikuntamaksu oikeuttaa käyttämään palveluita

TTY:n liikuntapalvelut edellyttävät kaikilta käyttäjiltään henkilökohtaisen liikuntamaksun suorittamista. Maksu koskee kaikkia liikuntavuoroja ja on suoritettava huolimatta siitä, mitä tiloja käyttää (lukuun ottamatta väestönsuojan sählykenttiä). Maksun voi maksaa syys- tai kevätlukukaudeksi tai koko lukuvuodeksi kerrallaan.

Liikuntamaksun maksavat opiskelijat liittyvät samalla TUrVoKe ry:n jäseniksi.

Lajijaostoista virtaa vapaa-ajan liikuntaan

Monipuolisten omaehtoisten liikuntamahdolli­suuksien lisäksi voit liittyä myös lajijaoston jäseneksi, ja alkaa harrastaa jaoston tarjoamaa liikuntatoimintaa samanhenkisessä porukassa. Muista kuitenkin, että sinun tulee olla ensin TUrVoKe:n jäsen ja vasta sen jälkeen voit liittyä lajijaoston jäseneksi. TUrVoKe:n lajijaostot ovat itsenäisiä yksiköitä, joilla on omat säännöt ja hallitus, ja ne vastaavat itse treenien ja muun oheistoiminnan järjestämisestä.

Liikuntatoimisto sijaitsee Tamppi Areenan toisessa kerroksessa. Yhteystiedot löydät täältä.