Jatkava opiskelija, näin saat uuden lukuvuositarran ja maksat jäsenmaksun

lukuvuositarra

Jäsenmaksu ja ilmoittautuminen

Ylioppilaskunnan jäsenmaksu lukuvuodelle 2017-18 on 112 euroa. Tohtoriopiskelijoille jäsenyys on vapaaehtoinen ja jäsenmaksu 30 euroa/lukuvuosi. Mikäli olet läsnäolevana vain syys- tai kevätlukukauden, maksat puolet summasta.

Jäsenmaksu maksetaan lukuvuosi-ilmoittautumisen yhteydessä POPissa Omat perustiedot –välilehdellä. Kohdassa Lukukausi-ilmoittautuminen ja ylioppilaskunnan jäsenmaksu löydät linkin Lukukausi-ilmoittautuminen, joka vie sinut valtakunnalliseen Oili-palveluun, jossa ilmoittaudut ja maksat maksusi. Maksamiseen tarvitset verkkopankkitunnukset. Ilmoittautumisaika päättyy 6.9.2017.

Opiskelijakortin lukuvuositarra

Kun olet maksanut jäsenmaksusi, voit tulla noutamaan uuden lukuvuosi(/-kausi-)tarran Paulan tiskiltä (kts Aukioloajat ja yhteystiedot) tai Opintotoimistosta Kampusareenalta.

Huomaathan kuitenkin, että 21.8. alkaen elokuun loppuun saakka Paulan tiskillä asioi paljon fukseja opiskelijakorttiasioissa, joten ethän tule silloin jonottamaan tarraasi. Erillisistä lukuvuositarran vaihtotiskeistä tiedotetaan pian. Vanha lukuvuositarra kelpaa 30.9.2017 saakka.