Kulttuuriappro

273100_399255393475731_393535735_o

Kulttuuriappro on TTYY:n edunvalvontajaoston järjestämä kuukausittaisten tapahtumien sarja, joka tähtää Tampereen kulttuuritarjonnan teekkareille tutuksi tekemiseen. Kyseessä ei ole perinteisten ”kalja-approjen” kaltainen tapahtuma missään muussa mielessä kuin siinä, että myös Kulttuuriappron kohteista kerätään leimoja. Osallistuttuaan neljään (4) tapahtumaan on ansainnut komean Kulttuuriappro-haalarimerkin. Myös fuksipisteitä jaetaan runsaskätisesti.

Seuraa Kulttuuriappron tapahtumia myös Facebookista: www.facebook.com/kulttuuriappro/


Tulevia tapahtumia:

Tammikuu: Tampereen Filharmonian konsertti, 29.1. klo 14.15, 5 €

Kevät tulee ja sen myötä myös kevään ohjelmisto Kulttuuriapprolle! Tammikuussa suunnataan kuuluisan Tampereen Filharmonian kamarimusiikkikonserttiin sekä pääsemme saamme opastetun tutustumisen orkesteriin sunnuntaina 29.1. klo 14.15 Tampere-talolla. Konsertin teema on ”Faunien iltapäivä”, jossa pienemmät ryhmät esittävät musiikkia Martinů:lta, Poulenc:lta ja Kaipaiselta. Kulttuuriappron kautta konserttiin pääsee 5 €:n hinnalla ja liput tulevat myyntiin Paulan tiskille keskiviikkona 18.1. klo 10.00. Maksu käteisellä ja mielellään tasarahalla. Lue lisää tulevasta konsertista: http://www.tamperefilharmonia.fi/fi/konsertit/faunien-iltapaiva-2017k-1/. Tästä saa leiman Kulttuuriappropassiin!

Tervetuloa!

Helmikuu: Kierros Vakoilumuseossa, 15.2, 3€ 

Kevään toinen kulttuuriappro järjestetään Vakoilumuseossa 15.2. klo 16.20 alkaen. Museovierailu sisältää Vakoilun merkilliset menetelmät -opastuksen (englanniksi). Ilmoittautuminen helmikuun kulttuuriapproon aukeaa tiistaina 7.2. Paulan tiskillä. Lipun hinta 3 euroa sisältää sisäänpääsyn museoon sekä opastuksen.

Maaliskuu: Tampere Film Festival, 8.3. klo 16.00, ILMAINEN

Maaliskuun kulttuuriapprossa päästään tutustumaan lyhyt elokuvien maailmaan. Tampereella järjestetään Tampere Film Festival ja pääsemme seuraamaan vuoden 2015 BAFTA ehdokkaita, joista alta löytyy lisää tietoa. Tapahtuma on 8.3 klo 16.00 elokuvateatteri Niagarassa. Tapahtuma on ilmainen.

Britannian Oscareinakin tunnettu BAFTA Awards on arvostettu elokuva- ja televisiotaiteen palkintotilaisuus, jonka Britannian Akatemia (British Academy of Film and Television Art) järjestää vuosittain. Tampereen elokuvajuhlilla on kunnia saada ensi kertaa ohjelmistoonsa otos vuonna 2015 BAFTA-ehdokkaina kilpailleista Iso-Britannian parhaista lyhytelokuvista.

Ilmoittautuminen alkaa Paulan tiskillä ke 1.3. klo 10.00.

Huhtikuu: Retki ravikilpailuihin, 11.4, 2€

Huhtikuun kulttuuriappro vierailee Teivon ravikeskukseen suurelle maakunnalliselle keskusraviradalle 11.4. Ravikokemusta lähdemme hakemaan legendaarisista tiistairaveista. Päivän ohjelma-aikataulua voi vilkuilla osoitteessa http://www.teivo.fi/