Haku edunvalvontajaoston ja kv-jaoston core-tiimeihin on auki!

18216681_111273926110183_1519698421311322360_o

Jaostojen core-tiimeissä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan projekteja, joiden kautta tuodaan edunvalvontaa sekä kansainvälisyyttä entistä lähemmäs opiskelijoita. Ensi vuosi tulee olemaan TTYY:n viimeinen toimintavuosi, jolloin jaostojenkin merkitys kasvaa. Yhteistyötä pääsee tekemään esimerkiksi Tampere3-hengessä Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan valiokuntien kanssa.

Kv-jaoston vastuutiimiläisenä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan kv-tapahtumia ja toimintaa sekä suomalaisille että ulkomaalaisille opiskelijoille. Tulevana vuonna teemoina ovat erityisesti kv-tutoroinnin kehittäminen sekä suomalaisten ja kv-opiskelijoiden integroituminen.

Edunvalvontajaoston core-tiimissä pääset toteuttamaan Kopokonferenssia kaikkien Tampereen korkeakoulujen opiskelijoille yhdessä Tamyn ja Tamkon toimijoiden kanssa sekä järjestämään mm. kulttuuriapproa, Kupillinen kopoa –aamupaloja ja Jaostoexcua. Ev-jaostossa pääset myös ideoimaan omia tapahtumiasi ja toteuttamaan niitä!

Hae siis edunvalvontajaostoon, kv-jaostoon tai vaikka molempiin!

Lähetä hakemus viimeistään 12.12.2017 klo 23:59 mennessä osoitteeseen hakemukset(at)ttyy.fi joko otsikolla ”Hakemus edunvalvontajaostoon” tai ”Hakemus kv-jaostoon”.

Jaostojen toiminnasta saat lisää infoa Jaostokekkereillä ti 5.12. Päätalo toisessa kerroksessa. Tarjolla liha- ja kasvispiirakkaa sekä fuksipisteitä!

Lisää tietoa: kopo(at)ttyy.fi, sopo(at)ttyy.fi, kv(at)ttyy.fi