Hae tutoriksi 19.2. mennessä!

tutorointisnip

Oliko fuksivuotesi elämäsi parasta aikaa? Haluaisitko jakaa kokemuksesi uusille tulokkaille? Oliko tutorisi huippusälli vai hieman pihalla? Miten sinä voisit olla se paras tutor?

Nyt juuri Sinulla on mahdollisuus hakea huippuohjaajaksi tuleville fukseille!

Innokkaita tutoreita etsitään taas opastamaan ensi syksyn fukseja opiskelun ja opiskelijaelämän saloihin. Haku on auki 19.2.2018 asti. Lisätietoja tutoroinnista ja hausta löytyy POPista > Opiskelu > Opintojen suunnittelu > Opinto-ohjaus > Tutorointi.  Tutoreita haetaan myös maisterivaiheeseen tuleville fukseille.

Hakulomake tutoriksi löytyy suoraan osoitteesta https://www.webropolsurveys.com/S/3FB8B7CD262DF186.par

Entä kiinnostavatko erilaiset kulttuurit? Haluatko kehittää kielitaitoasi ja saada uusia ystäviä eri puolilta maailmaa?

Hae kv-tutoriksi!

Vuosittain TTY:lle saapuu satoja vaihto- ja tutkinto-opiskelijoita sekä kandi- että maisterivaiheeseen.

Kansainvälisillä tutoreilla on tärkeä tehtävä: he auttavat ulkomaalaisia opiskelijoita sopeutumaan TTY:lle, Hervantaan, Suomeen ja uuteen kulttuuriin. Kv-tutor opastaa selviytymään arkipäivän haasteista, opiskelusta ja opiskelijaelämästä. Ensisijaisesti kv-tutoreita tarvitaan ohjaamaan uusia tutkinto-opiskelijoita, mutta hakulomakkeessa on mahdollisuus toivoa myös vaihto-opiskelijatutorointia.

Mikäli haluat olla opiskelijan ensimmäinen auttava käsi vieraassa maassa, hae kv-tutoriksi tällä lomakkeella: https://www.webropolsurveys.com/S/53C08A24DFFA9F04.par