Hae Tampereen ylioppilaskunnan hallitukseen

voice of trey

Haku Tampereen ylioppilaskunnan (TREY) hallitukseen on auki!

Ylioppilaskunnan hallituksen tehtävänä on johtaa ylioppilaskunnan päivittäistä toimintaa. Sääntöjen mukaan hallitukseen kuuluu puheenjohtaja ja 5-11 jäsentä. Todennäköisesti hallituksen koko tulee olemaan noin 10 henkilöä. Hallituksen vastuulla on monta alaa aina edunvalvonnasta kulttuuriin.

Sinun ei tarvitse olla mikään superihminen, jotta voisit hakea hallitukseen. Tärkeintä on innostus oppia uusia asioita, motivaatio koko vuoden mittaiseen pestiin ja aito halu edistää opiskelijan asemaa. Lisäksi haluat kehittää ylioppilaskuntamme toimintaa ja tutustua uusiin ihmisiin niin yliopistomme sisällä kuin muilla opiskelijapaikkakunnilla.

Ylioppilaskunnan hallitukseen voivat hakea kaikki ylioppilaskunnan jäsenet.  Huomioithan myös, että hallitusvuotena sinun tulee olla läsnäoleva opiskelija. Hallitukseen hakeminen ei edellytä edustajistoon tai ainejärjestöön kuulumista. Riittää, että olet ylioppilaskunnan läsnäoleva jäsen.

Hakemukset luottamustehtäviin pyydetään toimittamaan julkiseen hakijapaneeliin mennessä eli viimeistään 14.11.2018 mennessä. Hakeminen on kuitenkin mahdollista vielä ennen edustajiston kokousta 27.11.

Lisätietoa ja hakulomakkeen löydät osoitteesta http://tampereenylioppilaskunta.fi/hallitukseen/ ja hakijat näet osoitteesta http://tampereenylioppilaskunta.fi/hallitushakijat/.