Hae Tampere3-suunnitteluryhmien opiskelijaedustajaksi!

T3

Tampere3-valmisteluun haetaan opiskelijaedustajia! TTYY, Tamy ja Tamko hakevat opiskelijaedustajia vaikuttamaan opiskelijamarkkinoinnin, pedagogiikan ja sähköisten järjestelmien ohjausryhmiin. Opiskelijaedustajaksi voi hakea kuka tahansa syntyvän korkeakouluyhteisön tutkinto-opiskelija. Ryhmät toimivat lähtökohtaisesti vuoden 2018 ajan, joten sinulta odotetaan sitoutumista ensi vuoden loppuun.
Opiskelijaedustajia haetaan tällä hetkellä seuraaviin ryhmiin:
– Opiskelijamarkkinointi (Suomessa ja muualla): Käytännön toimet mahdollisten hakijoiden tavoittamiseksi verkossa/messuilla jne. Ryhmään toivotaan opintojen alkuvaiheessa olevaa opiskelijaa.
– Office365-projektin ohjausryhmä: Sähköpostin, sähköisten kalenterien ja chat-palvelun yhdistäminen. Ryhmässä kaivataan opiskelijan näkökulmaa palveluiden arkisesta käytöstä ja toimivuudesta.
– Opettamisen tulevaisuus: Hyvän opettamisen ja pedagogiikan edistäminen. Ryhmään toivotaan opiskelijaa, jolla on kokemusta tai opintoja opettamiseen tai opintojen kehittämiseen liittyen.
Ylioppilaskunnat ja opiskelijakunta koordinoivat toimintaa ja tukevat valittuja opiskelijaedustajia työssään. Opiskelijaedustajilta odotetaan tiivistä yhteydenpitoa ylioppilaskuntiin ja opiskelijakuntaan. Lisätietoja voit tiedustella sähköpostitse kopo@ttyy.fi. Jätä hakemuksesi viimeistään 10.12. täällä: https://form.jotformeu.com/73244276416356